Dal - Horizont

Örömmel vesszük, hogy itt jársz! Engedd meg, hogy pár szóban bemutatkozzunk!

Röviden összefoglalva az oldalunk célja, hogy fellendítse a magyar zenei életet. Jelenleg Magyarországon a zeneipar olykor korlátozott lehetőségeket nyújt, ezen szeretnénk pozitív irányba változtatni.

Manapság egyre nehezebb kitűnni a hatalmas média zajban, ugyanakkor az online közösségi média különböző platformjai kiváló lehetőséget nyújtanak a releváns közönség eléréséhez.

A zenészek/zenekarok/előadóművészek számára megjelenést biztosítunk a Facebook és Instagram oldalunkon, valamint 1-1 legfrissebb daluk helyet kaphat a Dal-Horizont Hazai Toplista nevű Spotify lejátszási listán. Ez jelentős közönséget hoz az előadók számára.

Hallgass bele lejátszási listánkba

A megjelenést követően valamennyi social media marketing eszközt bevetve népszerűsítjük a zenekarok/előadóművészek/zenészek tartalmait, továbbá  vállaljuk Facebook és/vagy Instagram kampányok, YouTube promociók menedzselését , illetve egyéb online közösségi marketing tevékenységekben tudunk segíteni.

Ingyen szolgáltatásaink

Facebook megjelenés

A legfrissebb dalodat, klipedet vagy albumodat megjelentetjük, kihasználva a közösség erejét

Instagram megjelenés

A Facebook megjelenéshez hasonlóan, az Instagram sem maradhat ki, itt még több követőre szert tehetsz

Spotify playlist

Fél éven belül megjelent,  az általad választott zeneszám elhelyezése a Dal-Horizont Hazai Toplista nevű lejátszási listán

Fizetős szolgáltatásaink

Bizonyára Te is tudod, hogy a nagyobb forgalom és nézettség érdekében több mindent szükséges egyszerre megmozgatni (főleg a közösségi médiában), ezért a következő szolgáltatásainkat díjfizetés ellenében tudjuk vállalni.

Facebook - Instagram - YouTube

Facebook, Instagram oldal, YouTube csatorna optimalizálása
YouTube megtekintések növelése
Facebook / Instagram kampány elkészítése
Instagram követők számának növelése

Spotify szolgáltatás

Spotify lejátszások növelése

Közösségi marketing

Egyéb online közösségi marketinggel kapcsolatos tevékenység

Keress minket!