MRG Beats

Bemutatkozás

Márton vagyok, az MRG Beats alapítója, és minőségi alapokat biztosítok a számodra, melyeket garantáltan egyedül Te használhatsz, valamint vállalom az acapelláid kikeverését masterrel együtt!

Filozófiám

Egész életemben vonzott, hogy másokból érzelmeket válthassak ki a zenémmel. Szerintem sokkal finomabban lehet kommunikálni így, mint szavakkal. Valahányszor elégedett levelet kapok egy ügyféltől, valahányszor látom, milyen hatással van az alkotásom az emberekre, mindig nagyon boldog és motivált leszek. 

Éppen ezért nincsen nálam limitált számú revision, hiszen a célom az, hogy Te pont olyan zenét kapj, amilyen a víziód és addig építsük az alkotást, amíg az meg nem kapja végső formáját.

Egyedi, jogtiszta és minőségi alapokat keresel a szövegeidhez? Kell pár alap, ami megihlet? Azt akarod, hogy komolyan vegyenek? Akkor az MRG Beats Érted van!

Miben számíthatsz rám?

Zenei alapok készítése

100%-ig a Te ízlésednek megfelelően készítem el azt, amit megálmodtál

Mixing / Mastering

Tökéletes hangzás

One man show

Személyesen felelek a részedre elkészített anyagok minőségéért! Nem kell attól tartanod, hogy más is ugyan azt a zenét fogja használni, mint Te. Az elkészített anyagokat, zenéket egyedül Te használhatod!

Hallgass bele a zenéimbe!

Beszéljünk a részletekről!

Ne felejtsd el megnézni az MRG Beats Facebook oldalát!