Tájékoztatók

 

Fizetési módok

Boltunk egyes termékei letölthető formában kerülnek fel oldalunkra, melyet a regisztrációt követően van lehetőség letölteni a felhasználói fiókba történő belépéssel, a fizetést követő visszaigazoló emailben. Abból kifolyólag, hogy egyes termékeink letölthető formában szerepelnek így a pénztárban csupán banki utalással, vagy bankkártyás fizetéssel van lehetőség kiegyenlíteni a választott termék ellenértékét, utóbbi esetében a biztonságos Simple rendszerén keresztül.

Természetesen azon termékek esetében, amik fizikálisan is léteznek, választható a személyes átvételi mód is, ahol készpénzes fizetésre is nyílik lehetőség. 

Amennyiben kérdésed merülne merülne fel kérlek jelezd felénk írásban!

Jognyilatkozat

Jelen nyilatkozat a szerzői megjelenés kapcsán jött létre, melynek elfogadása szükséges a musciohungary.hu (későbbiekben Szolgáltató) oldalra történő regisztráció során.

Jelen nyilatkozat elfogadásával a regisztráló (továbbiakban Felhasználó) kijelenti, hogy szerzői tevékenysége esetén (amennyiben jelenleg, vagy a későbbiekben szerzőként kívánt megjelenni a musicohungary.hu oldalon), az általa szolgáltatott és értékesítésre kínált szellemi alkotásai, legjobb tudomása szerint jogvédelem alatt nem állnak. Egyértelműen ki tudja jelenteni, hogy az alkotások a saját tulajdonát képezik, egyéb módon más szerzőhöz, nem kapcsolódik.

A Szolgáltató és a Felhasználó írásban megállapodik az alkotás értékesítésének feltételeiről és jutalékairól.

Abban az esetben, ha a későbbiek folyamán kiderül, vagy gyanúja merül fel annak, hogy a feltöltött alkotások jogvédelem alatt állnak és ez által sérülnek, vagy sérülhetnek a szerzői jogok, úgy a Szolgáltató felelősségre nem vonható.

Jognyilatkozat letöltése