Mi vagyunk a Visual Up!

Küldetésben a hazai vállalkozások arculatáért. Több éves szabadúszói és ügynökségi tapasztalattal magunk mögött alakítottuk meg a VISUAL UP-ot.

Úgy gondoljuk, hogy a zeneművészeti szférában tevékenykedők: zeneszerzők, lemezlovasok, énekesek, zenészek számára is elengedhetetlen a minőségi vizuális megjelenés, legyen az akár online vagy offline térben. Gyors, magas színvonalú és költséghatékony megoldásokat kínálunk vizuális marketing anyagok, arculati elemek és social media tartalmak készítésére, a stratégiától egészen a kész produktumig.

Miért mi?

Gondolj bele mennyi időt, pénzt és energiát vesz el tőled, hogy minden szükséges marketing anyagot magad készíts el! Ráadásul, egy rossz vizuális tartalom többet árt a márkádnak, mintha nem is reklámoznád. Mi elkészítünk neked mindent, amire szükséged lehet, hogy elérd céljaid.

Referenciák

A Visual Up és a Musico

Boldogan jelentjük be a Musico Hungary partnereinek, hogy a jövőben az ő
vizuális jelenlétüket is megújítjuk, fejlesszük vagy létrehozzuk a
kezdetektől.

Ne félj megmutatni a világnak ki vagy valójában és inspiráld őket a személyeddel legalább annyira, mint a zenéiddel! Legyen szó akár CD, EP borítóról, portréfotóról vagy az első videóklipedről, örömmel segítünk, hogy személyes branded minősége összhangban maradjon a zenéid színvonalával.

Ha úgy érzed még nincs elég önbizalmad, vagy még nem állsz készen felfedni önmagad a nyilvánosság előtt, ne keseredj el! Stábtagjaink között remek szakemberek segítenek neked smink, vagy stílustanácsadással, hogy messze elkerüljön a lámpaláz és bátran mutasd meg ki is vagy te igazán.

Ezen felül, készülő reklámfilmjeink számára is a Musico Hungary zenészei, azaz a Ti dalaitok közül választunk majd zenét, ezzel támogatva titeket és megjelenést biztosítva számotokra az üzleti élet és a magyar vállalkozások világában.

Vedd fel velünk a kapcsolatot